
Échte pannen van staal
Vuur, pan, klaar!
Zoals ook bij mijn messen, zoek ik bij een pan naar de iconische vorm, zoals een kind hem tekent. Een vorm die in onze herinnering verankerd is en die herkenning oproept bij een ieder die hem ziet: Je ruikt het ijzer, voelt het gewicht, ziet het vuur al.
Ik heb drie pannen ontworpen waarmee je alles kan bereiden — in de keuken of buiten op het vuur.
Voor extra bescherming voor je handen kan je ook kiezen voor een met leer omhuld handvat. Mooi afgemaakt met koperen klinknagels.
“In Japan geloven ze al eeuwenlang dat de energie, smaak en essentie van alles wat je in een pan maakt, achterblijft in een pan. Moet je nagaan hoe het eten smaakt als je 30 jaar met deze pan kookt.”
De voordelen van een stalen pan
- Een natuurlijke anti-aanbak laag
- Bestand tegen hoge temperaturen
- Gelijkmatige hitteverdeling
- Gaat lang mee
- Makkelijk schoonmaken
- 0% PFAS
- Looks bloody cool
- Ook geschikt voor inductie!